Με δύναμη στον Πειραιά

2017-07-27 13:55

Η τριετής στρατηγική συνεργασία του Εθνικού ΟΦΠΦ με την ελληνογαλλική σχολή Saint Paul που επιτεύχθηκε μετά από συλλογικές προσπάθειες των ανθρώπων που τρέχουν το τμήμα,ενημερώνουμε ότι ξεκινά από τον Σεπτέμβριο 2017 με την έναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων των Ακαδημιών μας.
Οι εγγραφές στο τμήμα πετοσφαίρισης του Εθνικού για την περίοδο 2017-2018 ξεκινούν στις αρχές Σεπτεμβρίου και για το κλειστό γυμναστήριο του St. Paul (Χαρ. Τρικούπη 36 & Πραξιτέλους, Πειραιάς)και για το κλειστό γυμναστήριο της Τζαβέλα (Μεγ. Αλεξάνδρου 1, Καστέλλα).
[για οποιαδήποτε πληροφορία για τις εγγραφές, καλέστε το 6975 023044]
Τα νέα δεδομένα για το σύλλογο και τις Ακαδημίες του αυξάνουν τις απαιτήσεις και για το λόγο αυτό, καλούμε τους προπονητές και τις προπονήτριες του volleyπου ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη συλλογική προσπάθεια του Εθνικούκαι μπορούν να παρέχουν αθλητικές αλλά και παιδαγωγικές υπηρεσίες στα παιδιά του συλλόγου,να στείλουν το βιογραφικό τους στον κ. Σπύρο Κουτούβαλη, Δ/ντή Ακαδημιών & Αναπτυξιακών Τμημάτων στο email: astopano@otenet.gr (η διαδικασία θα διεξαχθεί με εχεμύθεια και αθλητικό ήθος).