ΝΟ Ρεθύμνου-Εθνικός 8-7 PlayOff

2016-05-18 18:10

Άδικη ήττα για την Γυναικεία ομάδα Υδατοσφαίρισης απο τον ΝΟ Ρεθύμνου με 8-7.Ο αγώνας ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον Εθνικό που προηγήθηκε στο ημίχρονο με 1-4,η συνέχεια όμως ήταν διαφορετική,οι γηπεδούχοι αντεπιτέθηκαν στο 3ο 8λεπτο και βρέθηκαν να προηγούνται 6-4.
Απο εκεί και πέρα ο αγώνας πήρε δραματική μορφή,ο Εθνικός δεν κατέθεσε τα όπλα και ισοφάρισε σε 6-6,η πισίνα και η εξέδρα είχαν πάρει φωτιά,το Ρέθυμνο προηγήθηκε εκ νέου,ο Εθνικός ισοφάρισε,και λίγο πριν το τέλος έγινε η φάση που έκρινε τον αγώνα.
Στην επίθεση βρέθηκε ο Εθνικός το σούτ απο την περιφέρεια πέρασε την νοητή γραμμή του τέρματος (Επόπτες δεν υπήρχαν),οι Διαιτητές έδειξαν παίζετε,και στην αντεπίθεση του Ρεθύμνου γίνεται επιθετικό φάουλ πάνω στην Βάσιλα (κλωτσιά στο πρόσωπο),που δεν σφυρίχτηκε,και το σούτ που επιχειρήθηκε δεν μπόρεσε να αποτρέψει το τελικό 8-7,μέσα σε διαμαρτυρίες του πάγκου,και της εξέδρας της ομάδας μας.
Ή ένταση συνεχίσθηκε και εκτός πισίνας.Τα τελευταία 18'' που απέμεναν ο Εθνικός επιτέθηκε ουσιαστικά με παίκτρια λιγότερο μιας και η Βάσιλα αδυνατούσε να αγωνισθεί (μεταφέρθηκε στο "Βενιζέλειο").

Ο επόμενος δεύτερος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή 20/5 στο Π.Καπαγέρωφ στις 19:00.

Τα Οκτάλεπτα: 1-3, 0-1, 5-1, 2-2.

Διαιτητές: Κουρέτας, Μπουδραμής
Αλυτάρχες: Κατσαρός, Σπαγουλάκης

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ   ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ
Κυριακάκη   Λεοντσίνη
Σαφέτη 1     Ζέκου  
Φαρμάκη Μ. 1   Βάσιλα 1  
Γαγάνη     Χατζηκυριακάκη 1
Παλληκαράκη   Μπίσμπα  
Αλεξάκη 1   Καλογεράκου 2
Μαυρέλου   Πάτερου 1
Μυριωκεφαλιτάκη   Πέττα  
Καρολόγου   Φραγκιουδάκη 2
Φαρμάκη Ελ. 4   Γκουζούνα
Πατσαχάκη   Δουρέκα  
Σολανάκη 1   Κατσίμπρη
Καραβάνου                 
Λιμπιτάκη   Προπονητής: Γ. Τσόκας
Προπονητής: Κ.Φιτσανάκης