Παναθηναϊκός-Εθνικός 6-5 FinalFour

2023-02-03 16:28
Σε ένα παιχνίδι με κυρίαρχες τις άμυνες και τις πολλές αποβολές, ο Εθνικός δεν κατάφερε αν και πάλεψε να προκριθεί στον τελικό του Finalfour του κυπέλλου Ελλάδας.
Χαρακτηριστικό είναι ότι οι Beto, Βιτέλας και Πρωτοψάλτης να είχουν ήδη χρεωθεί από δύο αποβολές στα μέσα του δεύτερου οκταλέπτου, σε ένα σημείο όπου ο Παναθηναϊκος προηγήθηκε με 3-2, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Στο τρίτο οκτάλεπτο στο ίδιο μοτίβο ο Εθνικός με γκολ του Κατσαγούνου, κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια για το 3-3, με το τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο να βρίσκει τις δύο ομάδες να παίζουν τα ρέστα τους για την πρόκριση στον τελικό.
4.51 πριν από το τέλος του αγώνα ο Παναθηναϊκος κέρδισε πέναλτυ σε μια απόφαση που ξεσήκωσε τον πάγκο της ομάδας μας και συγχρόνως την 3η αποβολή για τον Βeto, με τους πράσινους να είναι εύστοχοι και να παίρνουν κεφάλι στο σκορ με 4-3.
Οι παίκτες του Φάνη Κουντουδιού αντέδρασαν και με τον Βαλλιανάτο ισοφάρισαν στον παραπάνω σε 4-4.
3:15 πριν την λήξη ο Παναθηναϊκός σκοράρει για το 5-4, περνώντας το προβάδισμα και να το διευρύνει λίγο αργότερα για το 6-4 σε ένα κάπως τυχερό γκολ, αλλά και σε μια επίθεση του Παναθηναϊκού στην οποία η γραμματεία είχε πιθανόν «ξεχάσει» να ανανεώσει τον χρόνο λίγο πριν.
Ο Εθνικός κέρδισε πέναλτυ 6" πριν την λήξη με τον Μαθιοπουλο να γράφει το τελικό 6-5.
Η εξέλιξη του σκορ: 1-1, 3-2, 3-3, 6-5
Συγχαρητήρια
 
στην ομάδα μας και στον προπονητής μας για την είσοδό τους στο Finalfour καθώς και για την εμφάνιση της ομάδας μας!