Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων 2017

2017-06-05 21:09

Η ομάδα Κορασίδων της Ρυθμικής Γυμναστικής του Εθνικού,με τις Ειρήνη Μπονέ,Πολυξένη Καλογέρη,Αγγελική Μαραζιώτη  και Κλαούντια Καλλιγέρη κατέλαβε την 4η θέση στην Τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος Κορασίδων,στο Κλειστό του Λαυρίου στις 3 και 4.06.2017!
Μεγάλη επιτυχία για την αθλήτρια Ειρήνη Μπονέ όπου κατέλαβε την 5η θέση στο σύνθετο ατομικό,την 5η θέση στις κορίνες, την 6η θέση στη μπάλα και την 7η θέση στο στεφάνι.
Επιτυχιών συνέχεια για την Πολυξένη Καλογέρη που κατέλαβε τη 10η θέση στο σύνθετο ατομικό την 7η θέση στις κορίνες,την 8η θέση στη μπάλα και την 8η θέση στο στεφάνι.
Οι επιτυχίες αυτές έχουν μεγαλύτερη σημασία καθώς οι δύο αθλήτριες του Εθνικού ξεκίνησαν σε πολύ χαμηλές θεσεις και σε ένα μόλις  χρόνο με την καθοδήγηση της Μορφούλα Ντώνα (Ακαδημία Ρυθμικής Γυμναστικής Μορφούλας Ντώνα) κατάφεραν με σκληρή δουλειά να πλασαριστούν στις οκτάδες!
Πολύ βελτιωμένη εμφάνιση για την ΑγγελικήΜαραζιώτη ,ενώ κάποια λάθη στέρησαν μια καλύτερη θέση στην Κλαούντια Καλλιγέρη.
Πολλά Συγχαρητήρια σε αθλήτριες και προπονητές,επικεφαλής των οποίων,έχοντας και την γενική ευθύνη είναι η Μορφούλα Ντώνα (Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής),με βοηθούς την Σοφία Δημητράκη την Ξένια Γριγορένκο και τον Θεόδωρο Τσουρνέα.