ΠΟ Ατσαλένιος-Εθνικός 0-0

2024-04-07 18:22

Ισόπαλος χωρίς γκολ 0-0 αναδείχτηκε ο Εθνικός στην έδρα του Ατσαλένιου. Η ομάδα του Πειραιά έλεγξε τον ρυθμό της αναμέτρησης, ήταν ανώτερη του αντιπάλου της και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να βάλει τις βάσεις για ένα ακόμη τρίποντο.Όμως δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ στις δύο πολύ καλές ευκαιρίες που τις παρουσιάστηκαν.

Αρχικά στο 17' με τον Ντινιωτάκη ο οποίος σούταρε άουτ και λίγα λεπτά αργότερα στο 24' όταν σε πολύ ωραία αντεπίθεση ο ίδιος παίκτης δεν κατάφερε να νικήσει τον πολύ αποτελεσματικό πορτιέρο των γηπεδούχων Καβουσάκη.Οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν καθόλου στο πρώτο μέρος, παρά μόνο στο πρώτο λεπτό της επανάληψης όταν ο Κούμπουλα νίκησε τον Νύκταρη. 

Στο δεύτερο μισό οι δυνατές μονομαχίες κυριάρχησαν και ο Εθνικός πάλι είχε τον πρώτο λόγο. Όμως η ωραία προσπάθεια στο 62' των Κυριαζή, Σκεντεράι δεν είχε αίσιο τέλος καθώς το σουτ του Σεκούμπα έδιωξε ο γκολκίπερ του ΠΟΑ.

Έτσι οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες στο 0-0, αποτέλεσμα που χάρισε και μαθηματικά την πρωτιά στον Πανιώνιο Οι ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Χαντέ καλούνται να συνεχίσουν με την ίδια σοβαρότητα μέχρι και το φινάλε και πλέον στρέφουν το βλέμμα τους στο Κυριακάτικο ντέρμπι με αντίπαλο την ομάδα της Νέας Σμύρνης στο γήπεδο του Μοσχάτου. Σε έναν αγώνα γοήτρου και βαθμολογικού ενδιαφέροντος καθώς οι "κυανόλευκοι" θέλουν να κλειδώσουν την δεύτερη θέση στην τελική κατάταξη στον τέταρτο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Εθνικός (Βαγγέλης Χαντές): Κούμπουλα, Παπαγελλής ,Σκεντεράϊ, Κατσόγιαννος, Τσατσαρής, Μαλάϊ, Ντινιωτάκης, Πολύζος, Σεκούμπα (65΄Γεωργούσης), Κυριαζής (85΄Πλουμάτος), Αντωνίου (72΄Τσιάβος).

Τα άλλα αποτελέσματα

Περαμαϊκός-Άρης Πετρούπολης 1-2
Απόλλων Σμύρνης-ΑΟ Υπάτου 3-0
ΑΟ Χαϊδάριου-Ερμής Ζωνιάνων 2-0
Πανιώνιος-Ελλοπιακός 5-0
Ατσαλένιος-Εθνικός 0-0
Φωστήρας-Ατρόμητος Πειραιά 6-0
Προοδευτική-Αγία Παρασκευή 5-0
Αλμυρός Γαζίου-Ηλυσιακός 2-1
Επισκοπή-Άγιος Νικόλαος 1-3