Ποδόσφαιρο

2015-08-11 17:40

Iστορικής σημασίας  είναι η σημερινή ημέρα για τον Εθνικό, μιας και τυπικά έγινε πραγματικότητα  η επιστροφή  του ποδοσφαιρικού τμήματος στον Ερασιτέχνη Εθνικό ΟΦΠΦ!
Το Δ.Σ  της ΕΠΟ επικύρωσε και τυπικά την από 25/6/2015 απόφασή της Γ.Σ. που αφορούσε το Άρθρο 27, παράγραφος β΄, η κοινοποίηση στην ΄Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων του Πειραιά έγινε σήμερα, και το όνειρο χιλιάδων φίλων του Εθνικού είναι γεγονός ,καθώς  το ποδοσφαιρικό τμήμα επέστρεψε στην «μητέρα» του.  Για την θετικότατη αυτή εξέλιξη ο Πρόεδρος του Ποδοσφαιρικού  Εθνικού,  Αλέξης Αγγελόπουλος δήλωσε σχετικά:
«Σήμερα  είναι μία απόλυτα ιστορική ημέρα για τον Εθνικό μας, ο οποίος επιστρέφει στο σπίτι του. Στον Εθνικό ΟΦΠΦ.  Αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένος και ιδιαιτέρως χαρούμενος μιας και το συγκεκριμένο γεγονός ήταν από τις πρώτες μου δεσμεύσεις όταν  ανέλαβα την ομάδα. Ως διοίκηση, προσπαθούμε το καλύτερο για το ποδοσφαιρικό τμήμα και εδώ θα ήθελα να τονίσω και να υπογραμμίσω πως  θέλουμε κοντά μας τον κόσμο , γνωρίζοντας πολύ καλά βεβαίως, τις δύσκολες ημέρες που βιώνει ο τόπος μας. Ελπίζουμε να τριτώσει το καλό και σύντομα να έχουμε καλά νέα για το γήπεδο.»