Πρόσκληση σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση

2021-05-25 10:01

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ  ΕΚΤΑΚΤΗ  ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 

 

Καλούνται τα μέλη του ΕΘΝΙΚΟΥ Ο.Φ.Π.Φ. σε έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Δευτέρα 31  Μαίου 2021  και ώρα 17:00.

 

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 19:00, την ίδια ημέρα.

 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

 

  1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα  της Γ.Σ.
  2. Ανάγνωση και επικύρωση πρακτικών προηγούμενης Γ.Σ.
  3. Διάφορα θέματα. Προτάσεις και τοποθετήσεις μελών.
  4. Εκλογή δύο (2) μελών για την εφορευτική επιτροπή, την οποία συμπληρώνει ο Πρόεδρος αυτής που θα υποδειχθεί από τον Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά.
  5. Αρχαιρεσίες για την εκλογή πέντε (5) τακτικών και δύο (2) αναπληρωματικών μελών του διοικητικού συμβουλίου, καθώς και δύο (2) αναπληρωματικών μελών της ελεγκτικής επιτροπής , κατά τα οριζόμενα στην υπ΄αριθμ. 503/2021 απόφαση του ΜΠΠειραιά (εκουσία).

 

 

Οι αιτήσεις υποψήφιων μελών για το Δ.Σ. ως και της ελεγκτικής επιτροπής θα γίνονται δεκτές στο επίσημο email του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. (info@ethnikos.org) έως την Κυριακή 30/05/2021 και ώρα 15:00.

 

Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικτυακή Γ.Σ. και στις αρχαιρεσίες έχουν όλα τα μέλη του συλλόγου, που τηρούν τις σχετικές προϋποθέσεις που προβλέπονται από το νόμο και το Καταστατικό. Στα μέλη που είναι ταμειακώς εντάξει θα τους αποστάλλει την μέρα της γενικής συνέλευσης σχετικό Link όπου θα συνδεθούν για να συμμετέχουν.

 

Τα παλαιά μέλη θεωρούνται ταμειακώς ενήμερα εφόσον εξοφλήσουν έως και την προτεραία των αρχαιρεσιών τις οφειλές τους.   Προς τούτο, θα πρέπει να αποστείλουν την απόδειξη κατάθεσης του ποσού μαζί με το ονοματεπώνυμο τους για να τους αποσταλλεί το link της σύνδεσης για την διαδικτυακή γενική συνέλευση.

 .Η εξόφληση των οφειλομένων συνδρομών θα γίνεται μόνο στον λογαριασμό του ΕΘΝΙΚΟΥ Ο.Φ.Π.Φ. που διατηρεί στην Τράπεζα Πειραιώς. (ΙΒΑΝ : GR7201721310005131102201596)

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ Ο.Φ.Π.Φ.

 

    O ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      H ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΤΛΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                 ΠΙΤΤΙΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ

 

 

Κατεβάστε τo αρχείo