Στην Καλλιθέα..ξεκινάει και η Πετοσφαίριση!

2017-08-26 19:02

Την Δευτέρα 28 Αυγούστου θα ξεκινήσει την προετοιμασία του το τμήμα Πετοσφαίρισης του Εθνικού  υπό τις οδηγίες του Σάκη και του Αργύρη Ψάρρα.
Η προετοιμασία θα γίνει στο γυμναστήριο του Εσπέρου Καλλιθέας που εκτός απροόπτου θα είναι και η έδρα της ομάδας στην Volley League.  
Από την ομάδα της σεζόν 2016-17 που πήρε και την ιστορική άνοδο στην επαγγελματική κατηγορία έμειναν οκτώ αθλητές,ενώ αποκτήθηκαν τρεις ξένοι και τρεις ταλαντούχοι αθλητές.
Αναλυτικά ανανέωσαν οι Γιάννης Μαντέκας(ακραίος),Νίκος Δεληπρίμμης(ακραίος),Αχιλλέας Μπάσης(κεντρικός),Αλέξανδρος Τουρνάκης(κεντρικός),Χρήστος Βολουδάκης(λίμπερο),Θύμιος Αδαμόπουλος(λίμπερο),Κώστας Δημητούλης(πασαδόρος) και ο Εντουαρντ Ράμμος(διαγώνιος).
Αποκτήθηκαν οι  Κυριάκος Σπυριούνης(ακραίος απο Ηρακλή Χαλκίδας),Δημήτρης Χατζηνικολάου (ακραίος από Κω), ο κεντρικός Γιάννης Στυλιανού απο τον Πανιώνιο, καθώς και ο καραίος Δημήτρης Χατζηνικολάου απο την Κώ.Οι τρεις ξένοι που αποκτήθηκαν και αναμένεται να βιηθήσουν σημαντικά την ομάδα μας για την επίτευξη του στόχους της,είναι ο Τούρκος πασαδόρος Σερκάν Αμπανόζ, ο Καναδός διαγώνιος Κέισι Νάιτ και ο Αμερικανός κεντρικός Ματ Σέιφερτ.
Σύμφωνα με τον Σάκη Ψάρρα ο στόχος που έχει θέσει μαζί με τον πρόεδρο και κεντρικό χορηγό Νίκο Νικολινάκο είναι η παραμονή και καθιέρωση του Εθνικού Πειραιώς στην Volley League.

Γυμναστής της ομάδας αναλαμβάνει ο Θωμάς Ζάτας και στατιστικολόγος η Γεωργία Αρβανίτη.