Συνέντευξη του Προέδρου Α.Πρίντεζη

2016-06-01 10:32

Aναδημοσίευση του άρθρου απο το site http://www.pisina.net,που αφορά τις δηλώσεις του Προέδρου του Ερασιτέχνη Εθνικού Α.Πρίντεζη, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στον Σύλλογο.

Πριν από λίγες ημέρες έφτασε μια επιστολή στα γραφεία της ομάδας του Εθνικού, η οποία αναφέρεται στην πρόθεση μιας ομάδας επιχειρηματιών να αναλάβουν τις τύχες του ιστορικού σωματείου του Πειραιά και καλούν το τωρινό ΔΣ σε παραίτηση, ώστε να ορισθεί διοικούσα επιτροπή. Μέσω της ίδιας επιστολής πρότειναν μια διοικούσα επιτροπή με γνωστά ονόματα από το χώρο της ομάδας. Όμως, υπήρξε επίσημη αντίδραση από τον κ. Αγγελόπουλο, ο οποίος προτείνεται ως μέλος της επιτροπής αυτής, τονίζοντας μέσα σε αυτή (υπάρχει ολόκληρη στο τέλος) ότι  «δεν επιτρέπω σε κανένα την ερήμην χρησιμοποίηση του ονόματός μου σε κανένα σχήμα/πρόταση, πόσο μάλλον εν αγνοία μου«.
Η pisina.net επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Διοικητικού συμβουλίου του Εθνικού κ. Αντώνη Πρίντεζη, ο οποίος μας ενημέρωσε πως:

«Εμείς αυτό που κάναμε μέσω του αντιπροέδρου, παλιού αθλητή του συλλόγου και νομικού μας συμβούλου του κ. Βαγγέλη Αναγνώστου ήταν να έρθουμε σε επαφή με το δικηγορικό γραφείο του κ. Γαβαλά, από το οποίο μας ήρθε η συγκεκριμένη επιστολή. Μέσω της απάντησης που δώσαμε, ζητάμε ραντεβού μεταξύ των μελών του τωρινού ΔΣ με κάποιους ή και με όλους τους επίδοξους  επενδυτές – χρηματοδότες του Εθνικού, ώστε να μπορέσουμε να μιλήσουμε απευθείας για τις προθέσεις και το πλάνο αυτών των ανθρώπων. Δε ζητάμε ραντεβού με εκπροσώπους αυτών, αλλά με τους ίδιους. Αυτή τη στιγμή αναμένουμε την απάντηση που θα μας δώσει ο κ. Γαβαλάς«.

Υπενθυμίζεται πως η τακτική γενική συνέλευση των μελών του Εθνικού είναι ορισμένη για τις 22 Ιουνίου.

 

Ολόκληρο το άρθρο εδώ: