Ξεκίνησε την προετοιμασία...

2016-09-05 20:50

Ξεκίνησε σήμερα υπο τις οδηγίες του Σάκη Ψάρα,και τις ευχές όλων μας για μια καλή αγωνιστική χρονιά τις προπονήσεις η ομάδα Πετοσφαίρισης του Συλλόγου.Οι προπονήσεις θα γίνονται 6 ημέρες την εβδομάδα στο ΣΕΦ,και στο Π.Σαλπέας,παρευρέθηκε και χαιρέτησε την έναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας και η Πρόεδρος του Εθνικού κα Δ.Ιωαννίδου.

Παράλληλα η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Πετοσφαίρισης του Συλλόγου έδωσε στην δημοσιότητα και την παρακάτω Ανακοίνωση:

  • Ανακοίνωση για Ανακαίνιση σε Κλειστό Γυμναστήριο στην Τζαβέλλα 07.09.2016

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Volley του ΕΘΝΙΚΟΥ  Ο.Φ.Π.Φ., σε συνεργασία με τον Ο.Π.Α.Ν και στα πλαίσια της αντίληψης να διαμορφώσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εκγύμνασης στα τμήματα Ακαδημιών και Υποδομών που διατηρεί σε συνεργασία με τον Ο.Π.Α.Ν. Πειραιά, έχει αναλάβει την πρωτοβουλία και έχει προχωρήσει σε εργασίες ανακαίνισης στους εσωτερικούς χώρους του Κλειστού Γυμναστηρίου ΤΖΑΒΕΛΛΑ. Οι εργασίες αφορούν :   
Τον Εκσυγχρονισμό της Ηλεκτρολογικής Εγκατάστασης στον αγωνι στικό και βοηθητικούς χώρους του Γυμναστηρίου (Αντικατάσταση Ηλεκτρικού Πίνακα, Καλωδιώσεις και Εγκατάσταση νέων Προβολέων στον Αγωνιστικό χώρο, Φωτιστικών στους βοηθητικούς χώρους και προσέλευσης κοινού).
Την Επισκευή και Βαφή της εσωτερικής Τοιχοποιίας στον Αγωνιστικό χώρο και στον χώρο Προθέρμανσης.
Οι εργασίες ξεκίνησαν την Δευτέρα 18/7/2016 και αναμένεται να ολοκληρωθούν την Παρασκευή 16/09/2016.

 Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Πετοσφαίρισης
                 ΕΘΝΙΚΟΥ Ο.Φ.Π.Φ.
                 Νίκος Νικολινάκος