Υδατοσφαίριση

2015-07-07 12:56

Την 5η Θέση κατέλαβαν οι «μικροί αυτοκράτορες» στο διεθνές τουρνουά Haba Waba U11
Το Δ. Σ. του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. συγχαίρει τους «μικρούς αυτοκράτορες» που συμμετείχαν στο Διεθνές τουρνουά Haba Waba U11 για την κατάληψη της 5ης θέσης ανάμεσα στις 96 ομάδες στην παγκόσμια αυτή γιορτή του πόλο καθώς και για την κατά γενική ομολογία αξιοπρεπή παρουσία τους.
Οι μικροί πολίστες και πολίστριες είχαν την ευκαιρία να «μετρήσουν» τις δυνάμεις τους ανάμεσα σε 1.200 αθλητές από 15 χώρες που έλαβαν μέρος σε ένα άψογα οργανωμένο τουρνουά. Οι πρωτόγνωρες αγωνιστικές και μή, εμπειρίες, οι νέοι φίλοι και το δέσιμο των παιδιών μεταξύ τους ήταν λίγα από τα κέρδη που απεκόμισαν από το ταξίδι αυτό.
Στην αποστολή του Εθνικού συμμετείχαν οι αθλητές κι αθλήτριες Μαθιόπουλος Κωνσταντίνος, Λεσιώτης Θάνος, Χαλδαίου Νεφέλη, Μπιτσάκος Χρήστος, Τσιμάρα Εφροσύνη, Φερεντίνου Ελεάννα, Παπαδόπουλος Γιάννης, Καπετόπουλος Φώτης, Μουρατίδης Στάθης, Οικονόμου Στέλιος ενώ την αποστολή συνόδευαν οι προπονητές Φώντας Μαρκόπουλος  και Θανάσης Κίτσος.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που σε πείσμα των καιρών έκαναν ότι ήταν δυνατόν για να συμμετάσχουν τα παιδιά σε αυτό το μοναδικό διεθνές ραντεβού.
Ο Εθνικός Πειραιώς, στην νέα εποχή του, προχωρά με αισιοδοξία στηρίζοντας τα νέα παιδιά και προγραμματίζοντας το αθλητικό μέλλον τους. Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη ο σχεδιασμός της νέας σαιζόν για τους μικρούς αθλητές και περιλαμβάνει πολλαπλές δραστηριότητες και συμμετοχές σε τουρνουά και ταξίδια προετοιμασίας σε Ελλάδα και εξωτερικό.