Ανακοίνωση των Ακαδημιών

2016-08-22 19:54

Η Ακαδημία μας συνεχίζοντας την εξέλιξη των προπονητικών μεθόδων που εφαρμόζει με βασικό στόχο την μέγιστη βελτίωση των αθλητών της, θα παρουσιάσει την Πέμπτη 25/8 στις 19.00 στην λέσχη της ομάδας τις λεπτομέρειες του (νέου αυτού) τρόπου δουλειάς που θα ακολουθήσουμε απο την φετινή αγωνιστική περίοδο.
Εχοντας καταγράψει ότι δυσλειτουργίες υπήρξαν τα προηγούμενα χρόνια, γνωρίζοντας λεπτομερώς τις δυσκολίες που προέρχονται απο τις άλλες σχολικές υποχρεώσεις των μαθητών / αθλητών μας και γνωρίζοντας άριστα τι πρέπει να κάνουν οι αθλητές μας προκειμένου να αξιοποίησουν το ταλέντο και τις δυνατότητες τους (χωρίς να λειτουργεί αυτό σε βάρος των μαθημάτων τους), σας καλούμε για ενημέρωση πάνω στο πρόγραμμα που έχει διαμορφωθεί. Θα υπάρχει αναλυτική ενημέρωση απο τους αρμόδιους επιστημονικούς συνεργάτες των Ακαδημιών και απο τον προπονητή.
Η παρουσία ΟΛΩΝ σας είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ καθώς και η παρουσία των γονέων (ή κάποιου κηδεμόνα) γιατί απο την συζήτηση θα προκύψουν ενέργειες που πρέπει να γίνουν και πρέπει να ξέρουμε την άποψη ΟΛΩΝ σας και τον βαθμό που ενδιαφέρεστε.
Οπως θα δείτε και στο κείμενο που επισυνάπτεται στόχος είναι να φέρουμε την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ μέσα στην προπονητική διαδικασία. Αυτό γίνεται μέσα απο κάποιες εξειδικευμένες μετρήσεις (που όσοι δεν έχετε κάνει καλό είναι να κάνετε) απο τις οποίες προκύπτουν εξατομικευμένα προγράμματα βελτίωσης.