Αποτελέσματα 19.01.2019

2019-01-20 11:09

Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σάββατου 19.01.2019 για τις Ακαδημίες Πετοσφαίρισης του Εθνικού για τα οικεία πρωταθλήματα.

Αίολος Ταύρου-Εθνικός 0-3
Εύκολο μεσημέρι πέρασαν οι αθλήτριές μας νικώντας για τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου γύρου την ομάδα του Αιόλου Ταύρου με 3-0 σετ. Παραμένοντας στην πρώτη θέση με τρεις βαθμούς διαφορά από τους δεύτερους ΑΟΠΕ Μοσχατου και Τελαμώνα Σαλαμίνας που ισοβαθμούν .

Τα σετ του αγώνα ήταν:( 25-11, 25-15, 25-11 )

Εθνικός :
(Παπανικολάου) Κουτούβαλη(cpt), Καραφαντή, Σταμπολίου, Μηλιανού, Λάβδα, Καγιαλή, Μαντάκη (λίμπερο), Κατσαρού, Μπούτσιου, Ασλάνη, Αναστασοπούλου.

ΔΑΣ Δραπετσώνας-Εθνικός 1-3
Σ' ένα επεισοδιακό παιχνίδι οι παίδες μας νίκησαν πριν από λίγο την ομάδα του ΔΑΣ Δραπετσώνας, 3-1 σετ και έκαναν ένα βήμα ακόμα για την πρόκρισή τους στις 8 καλύτερες ομάδες ΕΣΠΕΔΑ.

Γονείς των αθλητών του Δας Δραπετσώνας έκαναν φραστική επίθεση στον 1ο διαιτητή του αγώνα για σφύριγμα που θεώρησαν ότι αδίκησε την ομάδα της Δραπετσώνας.

Ήταν τόσο έντονη η αντιπαράθεση που κατέβηκε από τη θέση του και παραλίγο να χρειαστεί να εκκενωθεί μετά από εντολή του το γυμναστήριο για να συνεχιστεί στο παιχνίδι.

Επικράτησε όμως η ψυχραιμία των ανθρώπων στον αγωνιστικό χώρο και έτσι συνεχίστηκε κανονικά ο αγώνας.

Εθνικός:
(Καγιαλής) Δημητρουλάκης, Ρενιέρης, Χρυσομύτης, Χατζηφούντας, Τζάσπερ, Μαρούσης, Ευθυμιόπουλος, Ροδίτης, Ταχμιτζόγλου, Κιάρι, Βεζύρης .