Άρθρο του portcity.gr

2016-12-02 13:45

Άθρο στο http://portcity.gr,που αφορά την εξαιρετική δουλειά των Ακαδημιών μας στην Πετοσφαίριση..Back to the future


Υπο την καΘοδήγηση του πολύμπειρου προπονητή Θωμά Ράπτη και την αμέριστη υποστήριξη του Προέδρου του Τμήματος Βόλευ του ιστορικού Εθνικού Πειραιά – Φαλήρου, Νίκου Νικολινάκου, και της Εφόρου της Ακαδημίας Βόλευ Αργυρώς Ζαχοπούλου, η ομάδα Εφήβων ξαναγεννήθηκε από τις στάχτες της και διανύει ήδη μια ιδιαίτερα αποδοτική σεζόν στο Πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ Δυτικής Ατικής. 
 
Μετά από μια εξαντλητική προετοιμασία στην διάρκεια της οποίας η ομάδα Εφήβων του Εθνικού πέρασε με επιτυχία όλα τα τεστ των ισχυρών φιλικών που έδωσε, ήρθε η σειρά των αγώνων του Πρωταθλήματος Εφήβων Δυτικής Αττικής.
 
Ως τώρα μετά από πέντε αγώνες με ισχυρές ομάδες όπως η Αρμενική, ο Μίλωνας, ο Ολυμπιακός κ.α. η ομάδα των Εφήβων του Εθνικού έχει ξαφνιάσει με την απόδοση της καθώς δείχνει μαχητικότητα, πάθος και χαρακτήρα, στοιχεία που δικαιολογημένα κάνουν την διοίκηση της ομάδας να αισθάνεται αφενός δικαιωμένη για την επιλογή της να επιστρέψει δυναμικά από πέρυσι ήδη στις κατηγορίες Παμπαίδων, Παίδων και Εφήβων και αφετέρου σίγουρη για το μέλλον της αντρικής ομάδας του Εθνικού που φέτος διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο της στην Α1. 
 
Μέσα από αυτή την επιπόνη διαδρομή η ομάδα Εφήβων του Εθνικού Πειραιώς – Φαλήρου, στην έδρα της είναι ανίκητη, ενώ εκτός αυτής οι αντίπαλοι της για να την νικήσουν θα πρέπει να πιάσουν πλέον το 100% της απόδοσης τους.  
 
Στα ίδια χνάρια βαδίζει και πάλι υπο την καθοδήγηση του Θωμά Ράπτη και η ομάδα Παίδων του Εθνικού η οποία και αυτή ξεκίνησε πέρυσι απο το μηδέν και σήμερα, ένα μόλις χρόνο μετά, διανύει μια γεμάτη σεζόν με πολύ καλό βόλλευ υψηλών προδιαγραφών. 
 
Και η ομάδα Παίδων του Εθνικού πέρασε με επιτυχία όλα τα τέστ της προετοιμασίας της και συνεχίζει και αυτή νικηφόρα στο αντίστοιχο Πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ Δυτικής Αττικής. 
 
Οι μικροί της Παμπαίδων συνεχίζουν την προετοιμασία τους και θα ριχτούν και αυτοί στο Πρωτάθλημα τον Φεβρουάριο του 2017. 
 
Το Τμήμα Βόλλευ του Εθνικού Πειραιά – Φαλήρου μέσα σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα, ενός περίπου έτους, κατάφερε να δημιουργήσει μια ισχυρή Ακαδημία. 
 
Αυτή η δυναμική ώθησε την διοίκηση του Τμήματος στην απόφαση να προχωρήσει άμεσα στην αναδιοργάνωση της Ακαδημίας, αλλά και όλων των αγωνιστικών τμημάτων που επανδρώνονται από αυτήν, δημιουργώντας μια νέα σύγχρονη δομή. 
 
 
Σήμερα στην Ακαδημία της ομάδας μαθαίνουν τα μυστικά του Βόλλευ, 85 τουλάχιστον παιδιά, αγόρια και κορίτσια, κάθε ηλικίας, ενώ καθημερινά ο αριθμός αυτός αυξάνεται. 
 
Η διοίκηση της ομάδας δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην Ακαδημία καθώς γνωρίζει καλά πως μέσα από εκεί θα ξεπηδήσουν οι αυριανοί παίκτες που θα επανδρώσουν τα αγωνιστικά τμήματα των Αντρών, των Εφήβων και των Παίδων. 
 
Η ομάδα Βόλλευ του Εθνικού Πειραιά – Φαλήρου απευθύνει ανοικτή πρόσκληση στα Πειραιωτόπουλα και όχι μόνον, να έλθουν κοντά του για να ανακαλύψουν τον μαγικό κόσμο του Βόλλευ. 
 
Να ενταχθούν στην Ακαδημία με στόχο να ενισχύσουν τις ομάδες Παμπαίδων, Παίδων και Εφήβων, να γίνουν μέλη της μεγάλης οικογένειας του Εθνικού και να ζήσουν ξεχωριστές στιγμές μαζί με μια από τις ιστορικότερες ομάδες βόλλευ της Ελλάδας. 
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο : http://www.ethnikospiraeus-volley.gr/akadimies