Εθνικός-Πανασπροπυργιακός 4-0

2017-10-22 21:26

Γκόλ και θέαμα πρόσφερε ο Εθνικός στους φίλους του που βρέθηκαν στο γήπεδο της Καλλιθέας,αλλά και σε όσους παρακολούθησαν διαδικτυακά απο το Sportal tv τον αγώνα με τον Ασπρόπυργο που βρήκε νικητή τον Εθνικό  με 4-0.
Η ομάδα μας πίεσε απο το ξεκίνημα του αγώνα τους φιλοξενούμενους με στόχο το γρήγορο γκόλ,χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με τους Καραλή,Μακρυγιάννη και Μισέλ,ευτύχησε να προηγηθεί με ένα έξυπνο και όμορφο γκόλ απο τακουνάκι του Καραλή στο 22΄και σημείωσε το δεύτερο γκόλ
με πέναλτυ και αποβολή μετά απο ανατροπή του Στασινού στην περιοχή του Ασπροπύργου,που εκτέλεσε ψύχραιμα ο Μισέλ.Απο την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι κατέβηκαν στο «Γ.Λαμπράκης» για να παίξουν ποδόσφαιρο,απείλησαν την εστία της ομάδας μας σε 2-3 περιπτώσεις με τον Σικαλιά να δηλώνει παρών κάνοντας κάποιες εντυπωσιακές επεμβάσεις κρατώντας ανέπαφη την εστία του.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ο Εθνικός ήταν το ίδιο απειλητικός είχε τις ευκαρίες και πέτυχε ακόμα δύο τέρματα με σούτ του Μισέλ στο 63΄ και του Μάναλη στο 84΄.
Το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε τους οπαδούς της ομάδας μας να πανηγυρίζουν την ευρεία νίκη,αλλά και την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα.
Πριν την έναρξη του αγώνα η Διοίκηση της ομάδας μας τίμησε για την προσφορά του  τον Άκη Στρατάκη που αγωνίστηκε με την ομάδα του Ασπροπύργου.
Εθνικός(Θ.Γεωργούλης):Σικαλιάς,Στασινός(63' Κατίδης),Γερόλυμος,Ρούσσης,Κρητικός,Κωνσταντίνου,Μακρυγιάννης(65' Λεωνιδόπουλος),Μισέλ(73' Σωπασής),Παυλάκης,Ρομάνο,Καραλής(65' Μάναλης).
Ασπρόπυργος(Ν.Κωτσοβός):Διαμάντης,Χουστουλάκης(58' Καλέμι),Χαϊκάλης,Καλογρίδης(69' Καραγιάννης),Στρατάκης,Κατσίκης,Σταγάκης(46' Μάγγος),Παπαναστασίου,Νάκας,Ζωγράφος(46' Ατματσίδης),Νικολάου.
Τα άλλα αποτελέσματα
Διαγόρας Ρόδου-Κερατσίνι 2-0
Ιωνικός-Ιάλυσος Ρόδου 1-1
Λουτράκι-Ζευγολατιό 1-0
Πέλοπας Κιάτου-Προοδευτική 0-2
Ρεπό: Ρόδος