Εθνικός-Υδραϊκός 7-6 Αγώνας Κυπέλλου 2016-2017

2017-03-02 07:41

Αποφασισμένος για την πρόκριση ήταν ο Εθνικός στο Π.Καπαγέρωφ,καθώς νίκησε τον Υδραϊκό με 7-6. Η ομάδα μας που αγωνίσθηκε χωρίς τον Μπεριστιάνο,πήρε απο την αρχή προβάδισμα στο σκόρ,και κάνοντας σωστή διαχείριση του αγώνα,προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο 8λεπτο,και 4-3 στο πρώτο ημίχρονο.
Ο αγώνας στα 2 πρώτα αυτά 8λεπτα μπορεί να ήταν νευρικός,αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ιδιαίτερα συναρπαστικός,με επιθέσεις,και άμυνες ειδικά αυτές του Εθνικού που είχαν σχεδόν καθολική επιτυχία,και τον Τζωρτζάτο να δηλώνει παρών,ακόμα και σε πέναλτυ του Χατζηκυριακάκη που απέκρουσε ο Διεθνής μας τερματοφύλακας.
Στο 4ο 8λεπτο ο Εθνικός είχε ήδη 3 γκόλ διαφορά απο τους φιλοξενούμενους,και ακούμπησε πάνω σε αυτήν,για να πάρει την πρόκριση στο Finalfour του Κυπέλλου με το τελικό 7-6,να φέρνει χαμόγελα στην πισίνα,αλλά και ιαχές και χειροκροτήματα στην εξέδρα.
Τα Οκτάλεπτα: 2-0, 2-3, 2-0, 1-3.
Εθνικός (Φάνης Κουντουδιός) :Τζωρτζάτος,Τζώρτζης 2, Σκληρός,Κόχειλας 1,Σιώνης,Παπαγεωργίου,Παπαδόγκωνας 2,Χονδροκούκης 1,Αγκόρτσας,Καζάζης,Φούτρης Αλ.,Τσαγκάρης 1,Κουμής,Πρωτοψάλτης,Φούτρης Στ.                                   
Υδραϊκός (Δημήτρης Κραβαρίτης):Φλέγκας,Θαλασσινός,Μιτελούδης,Ξενάκης,Χατζηκυριακάκης 1,Κοτσάφτης 1,Μπλάνης 1,Σαρτζετάκης,Λιαπάκης 2,Βλοντάκης,Αλεξαντρέσκου,Μιγόπουλος,Στελλάτος 1,Λαδάς.                       
Διαιτητές: Σταυρίδης, Μπιράκης.Αλυτάρχης: Χαράλαμπος Τρούλος.