Ευχαριστήρια επιστολή για τους φιλάθλους

2017-11-13 17:02

Η Διοίκηση της ομάδας Πετοσφαίρισης του Τ.Α.Π. ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ., αισθάνεται την ανάγκη και την υποχρέωση να απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκατοντάδες φίλους της ομάδας που κατάκλυσαν το περασμένο Σάββατο το κλειστό του Έσπερου στην Καλλιθέα, για να στηρίξουν την ομάδας μας στον αγώνα της με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.
Στην διάρκεια του αγώνα ο κόσμος του ΕΘΝΙΚΟΥ αν και προκλήθηκε αναίτια, από κάποιους, ευτυχώς, ελάχιστους οπαδούς του Ολυμπιακού, "απάντησε" με τον δικό του μοναδικό τρόπο, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το επίπεδο και τον πολιτισμό του.
Μας χαροποιεί ιδιαίτερα να βλέπουμε το γήπεδο σε κάθε αγώνα της ομάδας μας να γεμίζει με φίλους του Volley και του ΕΘΝΙΚΟΥ. Περισσότερο μας χαροποιεί ιδιαίτερα να βλέπουμε οικογένειες να έρχονται στους αγώνες.
Είναι στο χέρι όλων μας να διασφαλίσουμε αυτό το καλό κλίμα που ήδη έχουμε δημιουργήσει από τον πρώτο κιόλας αγώνας μας στην Καλλιθέα.
Το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για την διασφάλιση αυτού του κλίματος πέφτει στην διοίκηση της ομάδας η οποία θα κάνει ότι χρειάζεται για να δώσει την ευκαιρία και την δυνατότητα σε ακόμη περισσότερους φίλους του Volley και του ΕΘΝΙΚΟΥ να έρθουν κοντά μας.
Σας ευχαριστούμε.
Σας θέλουμε δίπλα μας.
Συνεχίζουμε...