Ιάλυσος-Εθνικός 3-2

2016-05-11 15:03

To ethnikos.org  αναμετέδωσε την εξέλιξη του αγώνα της Ποδοσφαιρικής μας ομάδας με τον Ιάλυσο.

Η σύνθεση της ομάδας μας.
ΕΘΝΙΚΟΣ(Θ.Γεωργούλης): Βουτσινάς, Στασινός, Παυλάκης, Μαντζώρος, Μπένα, Μαρτίνος, Κατίδης, Σούφλας, Κομνηνός, Λεωνιδόπουλος, Αλεξανδρόπουλος.
Ο Ιάλυσος παρατάσεται με τους (Γ.Σκλάβαινας): Παπαδόπουλος, Παπαδημήτρης, Ρεκλείτης, Φυλακούρης, Κοκκίνης, Αθανασίου Π., Φονσέκα, Σπάρταλης, Αθανασίου Α., Παφιάκης, Μαθιός.
Διαιτητές οι: Ρούτσης, Μπέτσογλου, Πυργάκης (Κορινθίας).

Να θυμίσουμε οτι ο Κοκκίνης του Ιάλυσου είχε αγωνισθεί και σε εμάς στην Football League,ενώ δεν αγωνίζεται ο τραυματίας Στρατάκης στον πάγκο έμειναν οι Σουλελές,Αργυρίου,και Μάναλης.

Ένταση πριν την έναρξη του αγώνα.
Σκοράρει ο Ιάλυσος 1-0 σκόρερ ο Μαθιός στο 14.
Ισοφαρίζει ο Κατίδης στο 24΄,Ιάλυσος-Εθνικός 1-1.
Κατοχή για Ιάλυσο με κάποιες ευκαιρίες.....

Διπλασιάζουν τα τέρματα τους οι γηπεδούχοι στο 41,με γκόλ του Α.Αθανασίου,που πρόλαβε τον Μπένα πριν αυτός διώξει την μπάλα.
Από μία ευκαρία για κάθε ομάδα,πρώτα ο Λεωνιδόπουλος είδε την κεφαλιά του να φεύγει λίγο άουτ,και έπειτα ο Σπάρταλης το σούτ του οποίου εξουδετέρωσε ο Βουτινάς.
Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο,Ιάλυσος-Εθνικός 2-1.

Με καθυστέρηση ξεκινάει και το δεύτερο ημίχρονο.
Ο Αργυρίου πέρνει την θέση του Παυλάκη,ισοφαρίζει σε 2-2 ο Εθνικός με ωραία ενέργεια και πλασέ του Κομνηνού στο 58΄.

Προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα οι γηπεδούχοι κυρίως με τον Α.Αθανασίου,ο Εθνικός με την σειρά του φαίνεται να ελέγχει τον χώρο του κέντρου,φτάσαμε ήδη στο 68΄.
Καλή ευκαρία για τον Ιάλυσο που όσο περνάει η ώρα πιέζει περισσότερο τον Εθνικό με τον Μαθιό να προσπαθεί να κρεμάσει τον Βουτσινά,όπως και στα επόμενα λεπτά με τον ίδιο παίκτη,στήν κόντρα επίθεση προσπαθεί να χτυπήσει ο Εθνικός,που πρέπει να μην δίνει χώρους στους γηπεδούχους.

Γκολ για τον Ιάλυσο,η πίεση που ασκούσε στα τελευταία λεπτά έφερε αποτέλεσμα,ο Μαθιός κάνει το 3-2 στο 69΄.
Αλλαγή για τον Εθνικό στο 75'. Ο Μάναλης παίρνει τη θέση του Μαρτίνου προσπαθώντας να γίνει περισσότερο επιθετικός.
Ευκαρία με τον Κομνηνό με διπλή προσπάθεια εξουδετέρωσε ο Τερματοφύλακας του Ιάλυσου στο 76΄.
Πραγματοποίσε και την τρίτη αλλαγή η ομάδα μας,στο 81' ο Γερόλυμος πήρε τη θέση του ιδιαίτερα διακριθέντα Κομνηνού.

Έχουμε φτάσει στο 88΄του αγώνα,ο Εθνικός πρέπει να πιέσει για την ισοφάριση,σχετικά εύκολα κρατούν το μέχρι τώρα σκόρ οι γηπεδούχοι.
Το φάουλ του Αργυρίου έφυγε άουτ στις καθυστερήσεις του αγώνα,κάπως έτσι χάθηκε και η τελευταία ευκαρία του Εθνικού για την ισοφάριση.
Τέλος του αγώνα,ο Ιάλυσος επικράτησε του Εθνικού με 3-2.

Για δύο περιπτώσεις διαμαρτύρεται ο Εθνικός, η πρώτη για αποβολή παίκτη του Ιάλυσου για μαρκάρισμα στον Κομνηνό,καθώς και για μια περίπτωση γκόλ από τον Παυλάκη που κακώς δεν μέτρησε.