Ιωνικός-Εθνικός 0-0

2017-10-08 20:49

Ισόπαλος χωρίς τέρματα τελείωσε ο αγώνας ανάμεσα στον Ιωνικό και στον Εθνικό στο γήπεδο της Νεάπολης για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΓΈθνικής.
Η ομάδα μας που παρατάχθηκε χωρίς τους Παυλάκη και Ρομάνο που αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα τραυματισμού στην τελευταία προπόνηση,έχασε και τον Κατσικοκέρη περίπου στο 30΄της αναμέτρησης (η κατάστασή του θα εκτιμηθεί αύριο),
προσπάθησε να βγάλει τις φάσεις που χρειαζότανε για να φτάσει στην περιοχή του Ιωνικού με αξιώσεις ,δημιούργησε τις ευκαρίες αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει το γκόλ για να πάρει την νίκη.
Οι γηπεδούχοι απο την πλευρά τους παρατάχθηκαν με πολυπρόσωπη άμυνα,έκαναν αρκετές καθυστερήσεις καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα προσπαθώντας να παγώσουν τον ρυθμό του παιχνιδιού καταφέρνοντας  με αυτόν τον τρόπο να κρατήσουν την εστία τους ανέπαφη.
Ιωνικός:Κουρεπίνης,Παντελίδης(82′ Κωτσερίδης),Δημακάκος(46′Πουλάκης),Κορνέζος,Κωστούλας,Πατσατζόγλου,Πλάκας,Νικολέτος(71′Γεωργόπουλος),Ζαγοριανός,Ρόβας (85′Μανωλιάς),Σικαλιάς.
Εθνικός:Σικαλιάς,Στασινός,Γερόλυμος,Κρητικός,Ρούσσης,Κωνσταντίνου(85΄Σωπασής),Μισέλ,Μακρυγιάννης(73΄Κομνηνός),Κατσικοκέρης (32΄Καραλής),Λεωνιδόπουλος,Μάναλης.
Τα άλλα αποτελέσματα:
Διαγόρας-Προοδευτική (9/10-15:30)
ΑΟ Ζευγολατιού-Ασπρόπυργος 0-1
Ιωνικός-Εθνικός 0-0
Λουτράκι-Κερατσίνι 0-1
Ιάλυσος-Ρόδος 1-1
Ρεπό: Πέλοπας Κιάτου
Πηγή www.ethnikosfc.org