Κάλεσμα στους φιλάθλους του Εθνικού

2018-04-22 09:47

Με τους αγώνες για τα Play Off της Α1 γυναικών να πλησιάζουν, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον ΝΟ Βουλιαγμένης στις 25/4, η αρχηγός του Εθνικού Πειραιώς και παλαιότερη παίκτρια στο τμήμα, Κέλλυ Μπίσμπα, απηύθηνε κάλεσμα στον κόσμο του «Αυτοκράτορα», ώστε να στηρίξει την ομάδα στα εντός έδρα παιχνίδια.
Με στόχο την 3η θέση ο Εθνικός του Κώστα Βαμβακάρη αντιμετωπίζει στους ημιτελικούς που κρίνονται στις δύο νίκες τον ΝΟ Βουλιαγμένης με μειονέκτημα έδρας, με την Κέλλυ Μπίσμπα να δηλώνει ότι οι «κυανόλευκες» θα παλέψουν για το καλύτερο κόντρα σε έναν ιστορικό αντίπαλο με ποιοτικό ρόστερ.

Οι δηλώσεις της Κ.Μπίσμπα μίας εκ των αρχηγών της ομάδας μας:
«Όλο αυτό το διάστημα προπονούμαστε σε έντονους ρυθμούς που έχουν στόχο τα Πλέι Οφ που ακολουθούν. Παίξαμε αρκετούς φιλικούς αγώνες και την Τετάρτη ξεκινάμε με τον ΝΟ Βουλιαγμένης, μια ομάδα ευρωπαϊκού επιπέδου. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικές γίνεται.
Η ομάδα μετά την προετοιμασία στη Λάρισα έχει ακόμα καλύτερο κλίμα, είμαστε μια οικογένεια και θέλουμε να είμαστε δυνατές στις αναμετρήσεις που έρχονται. Είμαι αισιόδοξη ότι θα πετύχουμε χωρίς πολλά λόγια το στόχο μας που είναι η 3η θέση.
Θα ήταν για εμάς μεγάλη ψυχολογική υποστήριξη να έχουμε στους αγώνες που ακολουθούν, ιδιαίτερα στην έδρα μας το «Π. Καπαγέρωφ», τους φιλάθλους του Εθνικού δίπλα μας στην προσπάθεια που κάνουμε.
Τους καλώ να είναι στο πλευρό μας γιατί ο κόσμος του ΕΘΝΙΚΟΥ είναι ισχυρός»!
Να σημειωθεί ότι ο Εθνικός αντιμετωπίζει την ερχόμενη Τετάρτη στο κολυμβητήριο του Λαιμού και ώρα 18:00 τη Βουλιαγμένη, ενώ ο ΕΝΤΟΣ έδρας αγώνας της ομάδας του Κώστα Βαμβακάρη είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο, 28/4 και ώρα 17:00!